Web autogestionable

Desenvolupem el teu web en WordPress perquè tinguis el control del teu projecte i puguis editar tu mateix els continguts.

Dissenys personalitzats

Intentem que tots els nostres projectes respirin les característiques principals de la teva marca i del teu negoci.

Optimització SEO

Mantenim els estàndards mínims de Google quant al posicionament perquè el teu web es posicioni de forma orgànica.

Adaptades a mòbils i dispositius

El teu web s'ha d'adaptar automàticament a tota mena de pantalles. Cuidem els detalls perquè tot es vegi com cal.

Integració amb els teus social media

Si la teva intenció és mostrar les teves xarxes socials, ho podrem fer enllaçant o ensenyant el que publiques des del teu web.

Contacte i mapes

Cal que els teus usuaris et puguin contactar i localitzar fàcilment. No deixem cap detall a l'atzar, ja que aquest pas és el que el convertirà en un possible client.

Diversos idiomes

Si el teu projecte ha de ser multiidioma, podrem fer-ho. El que és important és parlar en el mateix idioma que els teus clients.

Optimitzada i segura

La teva pàgina web ha de ser ràpida i a més complir amb els estàndards de comunicació segura SSL per a tots els navegadors.

T’ANIMES?

    RESPONSABLE: DIFUSIONS MARESME, S.L.
    FINALITAT DE DADES: De caràcter informatiu, activitats o informació sol·licitada en aquest formulari de contacte. Les dades es conservaran i tractaran mentre es mantingui la relació de prestació de serveis, sense perjudici de la possibilitat d'exercitar els seus drets en matèria de protecció de dades. Es mantindran en el sistema indefinidament en tant l'interessat no sol·liciti la seva supressió.
    Consulti aquí més informació

    T’ANIMES?