EL SEM I EL SEO

COMPLEMENTEN L’ESTRATÈGIA DIGITAL DEL TEU NEGOCI


El SEM permet obtenir ràpidament visites a un grup específic de clients però amb un cost d’inversió publicitària. El SEO és un conjunt d’accions a mig termini que, en sumatòria, milloraran el posicionament natural del teu web, oferint visitants més regulars en el temps.Què fem amb el SEO?


L’estratègia SEO augmenta la visibilitat del lloc web en afegir paraules clau relacionades amb els productes o serveis de l’empresa, fet que augmenta la visibilitat i les oportunitats de vendes. L’objectiu és posicionar la teva marca al cim dels resultats per a les cerques relacionades amb el teu sector i els teus productes.

Hi ha més de dos mil milions de dispositius actius que utilitzen els productes de Google. El seu motor de cerca va superar tots els altres competidors en el nombre de cerques, especialment a Espanya, on la participació de Google va ser del 98 %. Per això és important que totes les empreses desenvolupin una estratègia de SEO fiable.


Què fem amb el SEM?


Les campanyes SEM donen al teu projecte en línia l’impuls que necessita; no només pel que fa a vendes, sinó que poden multiplicar la coneixença de la teva marca i el teu projecte o ampliar la base de dades dels clients potencials. Les possibilitats depenen dels teus objectius comercials i per a cadascun podem triar el tipus de campanya que necessites.

Dissenyem i implementem campanyes a Google Adwords, Bing i YouTube. Gestió i optimització de campanyes per aprofitar al màxim el teu pressupost.

T’ANIMES?

    RESPONSABLE: DIFUSIONS MARESME, S.L.
    FINALITAT DE DADES: De caràcter informatiu, activitats o informació sol·licitada en aquest formulari de contacte. Les dades es conservaran i tractaran mentre es mantingui la relació de prestació de serveis, sense perjudici de la possibilitat d'exercitar els seus drets en matèria de protecció de dades. Es mantindran en el sistema indefinidament en tant l'interessat no sol·liciti la seva supressió.
    Consulti aquí més informació

    T’ANIMES?