CREIEM EN EL PODER DE LES XARXES SOCIALS COM A MITJÀ QUE PERMET UNA COMUNICACIÓ BIDIRECCIONAL I DIRECTA


T’ajudem a gestionar-les directament o exercint del teu equip de màrqueting digital. Els social media no consisteixen en la publicació de posts sense una estratègia. Hi ha molt més que això.


Què fem?


 • Creem estratègies de continguts digitals.
 • Estudiem les xarxes socials concretes que necessita el teu negoci.
 • Creem creativitat i contingut eficaç per impulsar la teva marca.
 • Generem una imatge d’acord amb la teva marca i els teus usuaris.
 • Gestionem les principals xarxes socials per cobrir les teves necessitats (Instagram - YouTube - Facebook - Tripadvisor, etc.).

El nostre procés creatiu

1. Auditoria inicial

Es tracta d’una anàlisi general per conèixer en quina situació està la marca. Aquesta fase d’investigació és fonamental per a l’èxit del pla, ja que és una de les raons per les quals moltes estratègies fracassen.

2. Benchmarking

Investiguem, analitzem i comparem la teva marca amb els competidors principals i líders; així sabem què fan i quines tendències hi ha, per tal d’incorporar-les a la teva estratègia. És crucial fer un pla que es diferenciï i arribi al públic que ens interessa.

3. Disseny d’estratègia de social media i continguts

Tracem una estratègia i la manera com la marca es dirigirà al seu públic objectiu a través de les xarxes socials. Establirem els objectius i eines per assolir-los. Com a resultat es definiran les temàtiques dels continguts, les accions, la periodicitat, les xarxes socials, etc.

4. Creació de continguts

Després de crear l’estratègia, la implementem i desenvolupem una graella de continguts mensual seguint l’estratègia prèviament traçada.

T’ANIMES?

  RESPONSABLE: DIFUSIONS MARESME, S.L.
  FINALITAT DE DADES: De caràcter informatiu, activitats o informació sol·licitada en aquest formulari de contacte. Les dades es conservaran i tractaran mentre es mantingui la relació de prestació de serveis, sense perjudici de la possibilitat d'exercitar els seus drets en matèria de protecció de dades. Es mantindran en el sistema indefinidament en tant l'interessat no sol·liciti la seva supressió.
  Consulti aquí més informació

  T’ANIMES?